Στα Game Awards το Ancestors: The Humankind Odyssey

Αποκάλυψη του νέου τίτλου από το δημιουργό του Assassin's Creed. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Panache Digital Games ανακοίνωσε ότι το Ancestors: The Humankind Odyssey θα δώσει το παρόν στα Game Awards, τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου, με νέο gameplay υλικό.

Θυμίζουμε ότι το Ancestors: The Humankind Odyssey είναι το νέο παιχνίδι από τον Patrice Desilets, ο οποίος είναι περισσότερος γνωστός ως

ένας από τους βασικούς δημιουργούς της σειράς Assassin's Creed και συγκεκριμένα των Assassin's Creed, Assassin's Creed II και Assassin's Creed Brotherhood. Το Ancestors: The Humankind Odyssey θα τοποθετεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι στην Αφρική, 10 εκατομμύρια χρόνια στο παρελθόν, όπου θα μπορούν να εξερευνούν, να μεγαλώνουν και να εξελίσσουν τη φυλή τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια επίσημη ημερομηνία διάθεσης για το Ancestors: The Humankind Odyssey.

It's now time for @AncestorsGame to come out of the shadows. Watch @thegameawards this Thursday and tune into @GameSpot's livestream after the show for an extended gameplay session with @PatriceDez pic.twitter.com/HsSIDq9xNY

— Panache DigitalGames (@PanacheDGames) December 3, 2018

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Μένοντας πιστή στην υπόσχεσή της η Panache Digital Games έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer για το Ancestors: The Humankind Odyssey, καθώς και ότι αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2019. Το trailer αποτελεί μια συρραφή από τέσσερις διαφορετικές χρονικές περιόδους, όπου παρουσιάζονται τέσσερις διαφορετικοί “Ancestors” καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν, μάχονται και περιφέρονται στον κόσμο της Αφρικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα