Η Bethesda αποκαλεί τις κατηγορίες του συνθέτη του Doom Eternal “διαστρέβλωση της αλήθειας”

Η Bethesda απάντησε στους πρόσφατους ισχυρισμούς του συνθέτη Mick Gordon, χαρακτηρίζοντας ως “μονόπλευρη, άδικη” και “διαστρέβλωση της αλήθειας” τη μακροσκελή περιγραφή του, η οποία έκανε λόγο για κακομεταχείριση ενώ συνεργαζόταν με την id Software στο soundtrack του Doom Eternal .

Τον Μάιο του 2020, ο εκτελεστικός παραγωγός του Doom Eternal, Marty Stratton, έκανε διευκρινίστηκες δηλώσεις στο Reddit προκειμένου

να αντιμετωπίσει τις “εικασίες και την κριτική” γύρω από την κυκλοφορία του soundtrack του παιχνιδιού και παραδέχτηκε τη “διαβρωμένη εμπιστοσύνη” μεταξύ του Gordon και της id Software.

Ο Gordon πρόσφατα μοιράστηκε μια μακροσκελή δήλωση που αντικρούει τους ισχυρισμούς του Stratton, δημοσιεύοντας εικόνες από emails και νομικά έγγραφα ως απόδειξη του αληθινού χρονοδιαγράμματος των γεγονότων, κατά τα λεγόμενά του. Συνέχισε τη δήλωσή του με ισχυρισμούς σχετικά με την καταχρηστική συμπεριφορά και χειραγώγηση από τον Stratton.

Σε απάντηση αυτής της ανάρτησης, η Bethesda μοιράστηκε τη δική της δήλωση στο Twitter, λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί του Gordon “αποτελούν διαστρέβλωση και συκοφάντηση της id Software, της ανάπτυξης του Doom Eternal, των Marty Stratton και Chad Mossholder μέσα από έναν μονομερή και άδικο απολογισμό”.

pic.twitter.com/ydVghud1v1

Bethesda (@bethesda) November 16, 2022

“Γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες και την ιστορία γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και υποστηρίζουμε αδιαμφισβήτητα την πλευρά του Marty, του Chad και της id Software. Απορρίπτουμε τη διαστρέβλωση της αλήθειας και την επιλεκτική παρουσίαση ελλιπών γεγονότων. Είμαστε σε ετοιμότητα με πλήρη τεκμηριωμένα στοιχεία, τα οποία θα αποκαλύψουμε στον κατάλληλο χώρο όταν και αν απαιτηθεί”.

“Παραμένουμε υπερήφανοι για τις προηγούμενες συνεργασίες της id με τον Mick Gordon και ζητάμε από τους θαυμαστές να μην καταλήξουν σε συμπεράσματα έχοντας ως βάση αυτήν τη μονόπλευρη ενημέρωση και -το πιο σημαντικό- να σταματήσουν να επιτίθενται σε οποιοδήποτε από τα άτομα που αναφέρονται εκατέρωθεν, συμπεριλαμβανομένου των Marty, Chad και Mick”.

The post Η Bethesda αποκαλεί τις κατηγορίες του συνθέτη του Doom Eternal “διαστρέβλωση της αλήθειας” appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα