Μικρό δείγμα γραφής από τις δυνατότητες της Unreal Engine 5

Το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 5 και Xbox Series X/S. Πρόκειται, επί της ουσίας, για ένα tech demo, χτισμένο πάνω στη νέα

μηχανή γραφικών της Epic Games. Σύμφωνα με την Epic Games, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μια βόλτα στο καθηλωτικό σύμπαν του The Matrix, με ερμηνείες από τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss.

Το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5, δημιουργήθηκε από μέλη της αρχικής ομάδας που είχε δουλέψει στις ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της Lana Wachowski. Το demo προσφέρει μια εμπειρία που μεταμορφώνεται από μια εκπληκτικά ρεαλιστική κινηματογραφική σε μια γρήγορη third person shooter εμπειρία. Περιλαμβάνει μια γεμάτη με δράση σκηνή καταδίωξης με αυτοκίνητο και προσφέρει επίσης έναν εξαιρετικά λεπτομερή ανοιχτό κόσμο για εξερεύνηση.

Με το The Matrix Awakens, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν το μέλλον της διαδραστικής αφήγησης και της ψυχαγωγίας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα 10 λεπτό gameplay video μέσα από το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience.

The post Μικρό δείγμα γραφής από τις δυνατότητες της Unreal Engine 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα