Μικρή καθυστέρηση στη διάθεση του Maid of Sker

Υπομονή περίπου ένα μήνα.

Η Wales Interactive ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ότι ο survival horror τίτλος πρώτου προσώπου που ετοιμάζει, το Maid of Sker, θα κάνει την εμφάνισή του στα κατάστημα μέσα στον Ιούλιο, αντί τον Ιούνιο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Ο τίτλος θα λαμβάνει χώρα στην Ουαλία του 1898, προσφέροντας μια ιστορία εμπνευσμένη από την ουαλική λαογραφία, με ρεαλιστικά γραφικά και

ένα σύστημα AI που βασίζεται σε 3D ήχο, βάζοντας τους παίκτες στο ανατριχιαστικό Sker Hotel. Χωρίς όπλα στη διάθεση τους, θα πρέπει να βασιστούν στο μυαλό τους και στην ικανότητά τους να κινούνται όσον το δυνατόν πιο αθόρυβα, εάν θέλουν να επιβιώσουν. Να θυμίσουμε ότι η Wales Interactive κατά το παρελθόν έχει προσφέρει τίτλους όπως οι The Bunker, The Complex και Don't Knock Twice.

νέα ημερομηνία θα επιτρέψει στο Maid of Sker να γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα σε ψηφιακές και φυσικές πλατφόρμες, ενώ επιτρέπει επίσης στην ομάδα να τελειοποιήσει και να φέρει την horror ατμόσφαιρα του Maid of Sker στα απόλυτα τρομακτικά όριά της", ανέφερε ο Game Director του τίτλου, Richard Pring.

Το Maid of Sker θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC μέσα στον Ιούλιο, ενώ τον Οκτώβριο θα κάνει την εμφάνισή του και στο Nintendo Switch.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα