Ανακοινώθηκε μεγάλο event για το PlayStation 5

Στις 4 Ιουνίου η πρώτη γεύση από τα παιχνίδια της κονσόλας

Η Sony ανακοίνωσε και επίσημα το "The Future of Gaming" event για το PlayStation 5, μέσα από ένα blog post του Jim Ryan, προέδρου και CEO της SIE. Την ερχόμενη Πέμπτη, 4/6, στις

23:00 ώρα Ελλάδος, θα πάρουμε την πρώτη γεύση από τίτλους που προορίζονται για το PlayStation 5.

Η παρουσίαση αναμένεται να κρατήσει λίγο παραπάνω από μία ώρα και σε αυτήν θα δουμε τίτλους να τρέχουν στην κονσόλα της Sony από διάφορα studio, μικρά και μεγάλα. Όπως τονίζει ο Ryan, μέχρι στιγμής είχαμε την ανακοίνωση τεχνικών χαρακτηριστικών, την αποκάλυψη του DualSense και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα παιχνίδια, το σημαντικότερο στοιχείο μίας κονσόλας. Στη συνέχεια συμπληρώνει πως το launch της νέας γενιάς είναι λίγο διαφορετικό σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει, ωστόσο μετά από αυτό το event θα αρχίσουν να δημοσιοποίουνται πληροφορίες για το PlayStation 5 με μεγαλύτερο ρυθμό.

Τέλος, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα GamesIndustry.biz o Jim Ryan δήλωσε πως η εταιρία θα καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα ταυτόχρονο παγκόσμιο launch του PlayStation 5 σε όλες τις περιοχές, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν εξαιτίας του COVID-19. Από ό,τι φαίνεται όσοι περιμένουν να δουν την εμφάνιση της νέας κονσόλας, την τιμή της ή οποιαδήποτε πληροφορία για αυτή -πλην φυσικά των τίτλων της- θα χρειαστεί να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή. Μέχρι τότε μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το μαύρο DualSense στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ στο ίδιο βίντεο ίσως ακούμε για πρώτη φορά τον ήχο του startup της νέας κονσόλας.

PS5
Keywords
Τυχαία Θέματα