Μέσα στο Σεπτέμβριο το Bloody Zombies

Μια μίξη από Streets of Rage, Castle Crashers και Zombies.

Το Bloody Zombies, ένα co-op brawler με επιρροές από τα Streets of Rage και Castle Crashers, θα κάνει την εμφάνιση του σε PlayStation 4,

Xbox One και PC, στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, όπως έγινε γνωστό από την nDreams, publisher του τίτλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει και τα τρία VR Headset που κυκλοφορούν –PlayStation VR, Oculus Rift, HTC Vive.

Το παιχνίδι θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο που έχει ερημώσει από μια «επιδημία zombie» που έχει ξεσπάσει, με τον παίκτη να καλειται, μαζί με την παρεα του, να καθαρίσει τους δρόμους του Λονδίνου από τις ορδές των zombies.

Ο τίτλος θα υποστηρίζει co-op μέχρι τεσσάρων ατόμων, το multiplayer mode του θα υποστηρίζει τοπικό αλλά και online co-op. Επίσης θα περιλαμβάνεται μια «βελτιωμένη VR κάμερα» για τα VR Headset, που θα κάνει πιο εύκολη την ανακάλυψη των μυστικών αντικειμένων μέσα στο παιχνίδι, καλύτερη tactical υποστήριξη.

Το Bloody Zombies θα κάνει την εμφάνιση του για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 12 Σεπτεμβρίου στην τιμή των €13,49, ενώ όσοι προ παραγγείλουν το παιχνίδι σε PC ή σε PlayStation 4, θα λάβουν μια επιπλέον έκπτωση 10%.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα