Μεγάλη αυτονομία για το Switch Pro Controller

Με 40 ώρες διάρκεια, αφήνει "πίσω" τον ανταγωνισμό.

Καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία της νέας κονσόλας της Nintendo, πολλά άτομα έχουν πλέον στα χέρια τους το Switch και αρκετά από τα περιφερειακά που κυκλοφορεί η εταιρία για τη νέα της κονσόλα. Παρατηρώντας την εξωτερική συσκευασία του Pro Controller

της υβριδικής κονσόλας, διαπιστώθηκε ότι η Nintendo υπόσχεται μέχρι και 40 ώρες λειτουργίας με μία απλή φόρτιση. Πρόκειται για ένα αρκετά μεγάλο νούμερο σε σύγκριση με τη διάρκεια της μπαταρίας στα χειριστήρια των ανταγωνιστών -ειδικά του Dualshock 4 αλλά και του Xbox One Controller- και μένει να δούμε αν αυτό το νούμερο ισχύει και σε πραγματική χρήση. Όπως είναι λογικό, το μεγάλο προτέρημα του Pro Controller έναντι των ανταγωνιστών του έχει και τον αντίστοιχο αντίκτυπο στην τιμή του, καθώς δεν περιέχεται στο βασικό bundle του Nintendo Switch και πωλείται ξεχωριστά στην -υψηλή θα λέγαμε- τιμή των €80. Επίσης, έγινε γνωστό ότι το χειριστήριο συγχρονίζεται με την κονσόλα μέσω του USB καλωδίου του.

Παράλληλα, όποιος επιθυμεί μπορεί ήδη να κατοχυρώσει το δικό του user ID για την online υπηρεσία της Nintendo, μέσω σύνδεσης στο Nintendo Account του. To user ID δεν φαίνεται να αντικαθιστά το Nintendo Network ID, αλλά θα συνδεθεί μαζί του, δημιουργώντας έτσι φήμες για μεταφορά των παιχνιδιών του χρήστη από τη Virtual Console του Wii U στο Nintendo Switch.

switchClick to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα