Νέο RPG IP από την Square Enix

Από νέο studio, με επικεφαλής τoν παραγωγό της σειράς Tales.

Η Square Enix ανακοίνωσε τη δημιουργία του studio Istolia με επικεφαλής τον Hideo Baba, ο οποίος έχει εμπειρία 18 ετών στο χώρο και είναι κυρίως γνωστός για τη δουλειά του ως παραγωγός της rpg σειράς Tales. Το όνομα του studio

προέρχεται από την ελληνική λέξη "ιστορία", η οποία φαίνεται ότι θα είναι σημαντικός τομέας των παιχνιδιών της νέας ομάδας "τα οποία θα προσπαθούν να μεταδώσουν δυνατά μηνύματα και να κάνουν τους gamers να χαμογελάσουν" σύμφωνα με τον Hideo Baba. Το studio έχει μία ιδιαίτερη μασκότ, ένα μικρό δράκο με ένα σύμβολο στο μέτωπό του, το οποίο έχει βαθύτερη σημασία και θα συνδέεται με τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Αυτή τη στιγμή το νέο studio εργάζεται επάνω σε ένα rpg παιχνίδι με την κωδική ονομασία Project Prelude Rune, το οποίο θα είναι ένα εντελώς νέο IP. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το νέο παιχνίδι ούτε το πότε θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει σύντομα γνωστό, αφού βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του. Το studio ακόμα προσλαμβάνει developers για την ανάπτυξη του τίτλου και το μοναδικό υλικό που έχουμε από αυτόν είναι τρεις concept art εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα τοπίο, μία σκηνή μάχης και ένα θηλυκό elf χαρακτήρα μπροστά από ένα δράκο.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα