Λεπτομέρειες από τη Season One για το multiplayer του Halo Infinite

Μπορεί το πολυαναμενόμενο Halo Infinite να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, αλλά η δημιουργός του, η 343 Industries, έδωσε ήδη το όνομα για τη Season One του multiplayer τμήματος του παιχνιδιού, το οποίο είναι “Heroes of Reach”. Να σημειώσουμε ότι το campaign mode του Halo Infinite θα συνεχίσει την ιστορία του Master Chief, ενώ το multiplayer κομμάτι του -το οποίο θα δοθεί δωρεάν σε όλους- θα έχει τις δικές του ιστορίες προς εξιστόρηση, με τον

Spartan του κάθε παίκτη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

“Προσαρμόζοντας τον χαρακτήρα σας, κάνοντας τον Spartan σας να μοιάζει και να ακούγεται ακριβώς όπως θέλετε, είναι ένα τεράστιο κομμάτι του ταξιδιού. Έτσι παρακολουθείτε τους θριάμβους και τις αποτυχίες σας ή αλληλεπιδράτε με τους φίλους και τους εχθρούς σας σε ένα νέο και βελτιωμένο Halo Waypoint. Αλλά το ταξίδι σας είναι κάτι παραπάνω από αυτό”, εξηγεί ο Head of Creative, Joseph Staten στο Halo Waypoint.

“Στο επίκεντρο των σχεδίων μας έχουμε ως στόχο να βάλουμε βαθιά τον multiplayer χαρακτήρα σας σε ένα μεγαλύτερο σύμπαν Halo και να του δώσουμε έναν ζωτικό και ενεργό ρόλο στην ιστορία του Halo, καθώς προχωρά. Το πώς ακριβώς θα το κάνουμε αυτό στα Seasons και στα επόμενα χρόνια… Λοιπόν, δεν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε λεπτομέρειες ακόμη”, αναφέρει ο Staten σε άλλο σημείο.

“Αλλά μπορώ να μοιραστώ ότι επιλέξαμε το “Heroes of Reach” ως ενα Seasonal theme για πολύ συγκεκριμένους λόγους: Το Reach έχει πλούσια ιστορία. Είναι μια τοποθεσία κλειδί για τους Spartans των παλαιών και ένα σημείο εστίασης για μια νέα γενιά Spartans που ετοιμάζονται να έρθουν αντιμέτωποι με τους κινδύνους και τα μυστήρια ενός γαλαξία που έχει αλλάξει ριζικά μετά τα γεγονότα του Halo 5″, συνεχίζει.

Στη συνέχεια, ο Staten περιγράφει την πρώτη season για το multiplayer του Halo Infinite ως μια “στιγμή μεταμόρφωσης” για τη σειρά, ένα ” σημείο περιστροφής” από τη μία γενιά των Halo ηρώων στην επόμενη. “Σε αυτή τη στιγμή, ο multiplayer ήρωας, σας περιμένει, προετοιμάζεται για μάχη και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δράση”.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One και Windows PC την περίοδο του Holiday 2021.

The post Λεπτομέρειες από τη Season One για το multiplayer του Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα