Αλλαγή στη διάθεση του Destiny 2: Beyond Light

Με ταυτόχρονη επέκταση για την Season of Arrivals.

Η Bungie αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Destiny 2: Beyond Light από Σεπτέμβριο σε Νοέμβριο, καθυστερώντας τη διάθεση του πρώτου κεφαλαίου της τριλογίας των expansions, για να μπορέσει να έχει περισσότερο χρόνο να «γυαλίσει λίγο ακόμα» τον τίτλο, καθώς η ομάδα ανάπτυξης προσπαθεί να προσαρμοστεί στους νέους τρόπους εργασίας που έχει επιφέρει η συνεχιζόμενη πανδημία του COVID-19.

"Όπως πάντα, στόχος μας είναι να

δημιουργήσουμε το coolest και πιο διασκεδαστικό expansion που μπορούμε να κάνουμε για τους fans μας. Για το σκοπό αυτό, κάνουμε ό,τι καλύτερο για το παιχνίδι και μετακινούμε την ημερομηνία κυκλοφορίας", έγραψε ο Community Manager David Dague -'DeeJ'- σε μια ανάρτηση του στο Bungie.net.

"Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν μια πρόκληση και θα συνεχίσουν να είναι κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας. Έχουμε μάθει να δημιουργούμε με έναν νέο τρόπο, καθώς πρέπει να δουλεύουμε μακριά ο ένας από τον άλλον" προσθέτει ο Dague.. "Παρά αυτά τα εμπόδια, είμαστε ακόμη δεσμευμένοι στο ίδιο επίπεδο ποιότητας που περιμένουν οι θαυμαστές μας".

Το Destiny 2: Beyond Light θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2020 -αντί στις 22 Σεπτεμβρίου που ήταν προγραμματισμένο- με περισσότερες λεπτομέρειες να αποκαλύπτονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η παραπάνω αλλαγή στην ημερομηνία διάθεσης του expansion έφερε και την παράταση του Season of Arrivals του Destiny 2 έως τις 10 Νοεμβρίου.

ps4xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα