Κανονικά εντός του 2022 θα κυκλοφορήσει το Gotham Knights

Η Warner Brothers επιβεβαίωσε ότι το Gotham Knights της Warner Bros Montreal, θα κυκλοφορήσει κανονικά μέσα στην τρέχουσα χρονιά.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά ο τίτλος ήταν προγραμματισμένος για κυκλοφορία μέσα στο 2021, προτού γίνει γνωστό ότι το Gotham Knights δεν θα έκανε την εμφάνιση

του μέχρι το 2022. Ωστόσο, δεν έχουμε δει κάποιο ικανοποιητικό δείγμα από τον τίτλο από την στιγμή που είχαμε την ανακοίνωση της καθυστέρησης, παρά μόνο ένα story trailer που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο .

Ευτυχώς, φαίνεται ότι το Gotham Knights βρίσκεται σε καλό δρόμο για την προγραμματισμένη κυκλοφορία του αργότερα μέσα στη χρονιά, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της WarnerMedia, Jason Kilar, να το κατατάσσει ανάμεσα σε ένα «πλήρες πακέτο πολυαναμενόμενων παιχνιδιών» στο Twitter μετά τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τέταρτου τριμήνου της εταιρείας. Ο Kilar συμπεριέλαβε επίσης το Hogwarts Legacy στη λίστα των παιχνιδιών που πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος, υποστηρίζοντας την προηγούμενη δήλωση της WB σχετικά με την κυκλοφορία του εν λόγω τίτλου.

This mission, this strategy continues in ‘22 with a sense of urgency: launching HBO Max in many more countries this quarter and the balance of the year, launching CNN+, delivering of a full slate of highly anticipated games. 10/x pic.twitter.com/CY5jYAhxU5

Jason Kilar (@jasonkilar) January 26, 2022

Το Gotham Knights θα αποτελεί ένα τίτλο σε ένα ολοκαίνουργιο σύμπαν του Batman, από τη WB Games Montréal, δημιουργό του Batman: Arkham Origins ενώ η Rocksteady θα συνεχίσει το σύμπαν Arkham που η ίδια δημιου΄ργησε, με το επερχόμενο Suicide Squad. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

The post Κανονικά εντός του 2022 θα κυκλοφορήσει το Gotham Knights appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα