Κανονικά εντός του 2022 θα γίνει η διάθεση του Hogwarts Legacy

Το Hogwarts Legacy πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, σύμφωνα με μια επίσημη ενημέρωση – ανακοίνωση στον ιστότοπο της Wizarding World.

Να θυμίσουμε στις αρχές της εβδομάδας είχαμε κάποιες αναφορές που υποδείκνυαν ότι το Harry Potter RPG βρισκόταν σε “προβληματικό στάδιο” και ότι διαφορές φωνές στο παρασκήνιο υποδήλωναν πως το παιχνίδι θα μπορούσε να χάσει το

2022 ως έτος κυκλοφορίας και τελικά να γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2023.

Ωστόσο, η τελευταία, επίσημη ανακοίνωση για το Hogwarts Legacy δεσμεύεται για άλλη μια φορά για μια ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα στο 2022, αναφέροντας: “Το  video game Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει φέτος”.

“Το 2022 είναι επίσης η χρονιά που πρόκειται να κυκλοφορήσει ο πολυαναμενόμενος console τίτλος από την εταιρεία Portkey Games της Warner Bros. Games, Hogwarts Legacy”, αναφέρεται στην επίσημη δήλωση. “Έχοντας αναπτυχτεί από την Avalanche Software, αυτό το action RPG επιτρέπει στους παίκτες να βρίσκονται στο επίκεντρο της δικής τους περιπέτειας στα τέλη του 1800. Από την εκμάθηση πανίσχυρων ξορκιών και παρασκευής φίλτρων, μέχρι την εξάσκηση δεξιοτήτων μάχης και εξημέρωση μαγικών θηρίων, αυτό ο τίτλος θα επιτρέψει στους παίκτες να βιώσουν τον μαγικό κόσμο ως ένας από τους μαθητές του Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry όπως ποτέ άλλοτε καθώς καθορίζουν τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου των μάγων”.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι βρισκόμαστε ακόμη στις αρχές της χρονιάς, η Warner Brothers μπορεί να ελπίζει ότι το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, ακόμα κι αν η ανάπτυξη βρίσκεται σε “δύσκολο στάδιο”. Να σημειώσουμε ότι κυκλοφορούν φήμες που αναφέρουν ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια νέα ματιά στον τίτλο κατά διάρκεια ενός PlayStation State of Play τον επόμενο μήνα, οπότε ίσως μάθουμε περισσότερες πληροφορίες ή ακόμα και την ημερομηνία κυκλοφορίας, τότε.

The post Κανονικά εντός του 2022 θα γίνει η διάθεση του Hogwarts Legacy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα