Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Spencer! Παραμένει το Call of Duty στο Playstation

Η Microsoft, πριν από λίγα 24ωρα, ανακοίνωσε την εξαγορά της Activision Blizzard έναντι του “ασύλληπτου” ποσού των σχεδόν 70 δισ. δολαρίων. Χτες είχαμε την πρώτη αντίδραση της Sony, την οποία φυσικά το εν λόγω deal

επηρεάζει σημαντικά. Εκπρόσωπος της εταιρείας, σχολιάζοντας τη συμφωνία, που αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τη βιομηχανία του gaming, ανέφερε: “Περιμένουμε πως η Microsoft θα τηρήσει τις συμφωνίες που καλύπτουν τα ήδη υπάρχοντα συμβόλαια και θα συνεχίσει να διασφαλίζει ότι τα παιχνίδια της Activision θα είναι multiplatform”.

Πριν από λίγες ώρες, μια ακόμα ανάρτηση στο Twitter -αυτή τη φορά από Phil Spencer του Xbox– ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο. Ο Spencer, σχολιάζοντας τη “μοίρα” του Call of Duty υπογραμμίζει:

“Είχα κάποιες συνομιλίες μέσα στην εβδομάδα με επικεφαλής της Sony. Τους επιβεβαίωσα την πρόθεσή μας να τηρήσουμε όλες τις υπάρχουσες συμφωνίες μετά την εξαγορά την Activision Blizzard, αλλά και την επιθυμία μας να κρατήσουμε το Call of Duty στο PlayStation. Η Sony είναι ένα σημαντικό κομμάτι της βιομηχανίας μας και εκτιμούμε τη σχέση μας μαζί της”.

Had good calls this week with leaders at Sony. I confirmed our intent to honor all existing agreements upon acquisition of Activision Blizzard and our desire to keep Call of Duty on PlayStation. Sony is an important part of our industry, and we value our relationship.

Phil Spencer (@XboxP3) January 20, 2022

The post Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο Spencer! Παραμένει το Call of Duty στο Playstation appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα