Και για την επόμενη γένια το Chernobylite

Η δημιουργός του Get Even, The Farm 51, ανακοίνωσε ότι ο Chernobylite θα κάνει την εμφάνιση του και στις κονσόλες της επόμενης γενιάς μέσα στο 2021, σε συνεργασία με την All In! Games, που έχει αναλάβει χρέη publisher.

Ο sci-fi action RPG τίτλος βρισκόμενος σε ανάπτυξη τα τελευταία πέντε χρόνια και σε early access για αρκετό καιρό (από τις 16 Οκτωβρίου

του 2019 για PC), έχει μπει στα τελευταία στάδια ανάπτυξης, πριν από την κυκλοφορία του το 2021.

Η ομάδα ανάπτυξης του χρησιμοποιώντας την Unreal Engine 4 και την τεχνολογία σάρωσης Reality 51, που χρησιμοποιήθηκε και στο Get Even, υπόσχεται το Chernobylite να προσφέρει μια “τρομακτικά ακριβή” 3D-σαρωμένη αναπαράσταση της Exclusion Zone του Chernobyl, όπου θα είμαστε σε θέση να ανταγωνιστούμε ή να συνεργαστούμε με άλλους stalkers. Ωστόσο, όλοι θα έχουν τη δική τους κρυφή ατζέντα. Επιπλέον, στην εξίσωση, της μη γραμμικής ιστορίας τρόμου του τίτλου, θα πρέπει να βάλουμε και την πανίδα της περιοχής και τα άγρια υπερφυσικά πλάσματα από μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Το Chernobylite θα μας επιτρέψει επίσης να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις μας στην φυσική και στη χημεία, για την δημιουργία εξοπλισμού και την διαχείριση των προμηθειών, καθώς και στη διερεύνηση και συλλογή δεδομένων χρησιμοποιώντας περιβαλλοντικά και άλλα εργαλεία ανάλυσης ουσιών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο trailer με αρκετό gameplay υλικό μέσα από τον τίτλο.

Το Chernobylite θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4 και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2021.

The post Και για την επόμενη γένια το Chernobylite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chernobylite,