Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Metamorphosis

Ένας adventure τίτλος με μια ιστορία βασισμένη στον Κάφκα.

Ο επερχόμενος adventure τίτλος Metamorphosis της Ovid Works θα κυκλοφορήσει σε κάτι από λιγότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα, στις 12 Αυγούστου, για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπως έκανε γνωστό η All In! Games που έχει αναλάβει χρέη publisher. Να σημειωθεί ότι η ιστορία του τίτλου είναι εμπνευσμένη από

την περίεργη φαντασία του Κάφκα.

Το Metamorphosis είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2019, και θέλει τους παίκτες να έχουν να μεταμορφωθεί σε ένα έντομο και να εξερευνούν τον κόσμο σε πρώτο πρόσωπο. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, θα προσφέρονται αρκετοί "περιβαλλοντικοί γρίφοι με μεγάλο επίπεδο πρόκλησης", όπως parkour και "μοναδικοί μηχανισμοί κίνησης". Οι παίκτες, για να μπορέσουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να μάθουν να αξιοποιούν τα οφέλη που θα τους προσφέρει η νέα τους μορφή, ενώ στην πορεία θα πρέπει να ανακαλύψουν το γιατί μεταμορφώθηκαν, το πώς θα επιστρέψουν και πάλι στην ανθρώπινη μορφή τους και να ελευθερώσουν τον φίλο τους, τον Joseph.

Μπορείτε να δείτε το trailer για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Metamorphosis, το οποίο θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 12 Αυγούστου 2020.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα