Έρχεται νέο δωρεάν update για το Sekiro: Shadows Die Twice

Στα τέλη Οκτωβρίου και στις τρεις πλατφόρμες διάθεσής του.

Το Sekiro: Shadows Die Twice της FromSoftware πρόκειται να λάβει ένα δωρεάν update τον ερχόμενο Οκτώβριο, εισάγοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά στον τίτλο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για rematch με τα bosses του τίτλου, για καταγραφή των κινήσεων των παικτών και νέων outfit για τον Wolf.

Μέσω οποιουδήποτε

Sculptor's Idol στο παιχνίδι, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν την επιλογή 'Reflections of Strength', επιτρέποντάς τους να επισκεφθούν ξανά όποια bosses έχουν νικήσει πιο πριν. Κάτι που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να “μάθουν και να κυριαρχήσουν τα bosses” ως μια προετοιμασία για το «Gauntlets of Strength», όπου ο One-Armed Wolf έχει στη διάθεσή του μια και μοναδική ζωή για να νικήσει όλα τα bossess του παιχνιδιού...

Το "Remnants - Recordings for Recovery" θα μας δίνει την επιλογή για καταγραφή των κινήσεων του παίκτη, βοηθώντας άλλους παίκτες στο ταξίδι τους μέσα στο Sekiro. Η συνολική διάρκεια καταγραφής θα είναι μέχρι 30 δευτερόλεπτα. Οι καταγραφές θα μπορούν στη συνέχεια να γίνουν upload με ένα γραπτό μήνυμα για τα μέλη της κοινότητας.

Τα μέλη της κοινότητας του Sekiro θα μπορούν να παρακολουθούν και να αξιολογούν τα Remnants, τα οποία με τη σειρά τους θα δίνουν στον χρήστη που τα ανέβασε δωρεάν ανάκτηση HP, επιτρέποντας την γρήγορη είσοδο σε μια μάχη χωρίς την ανάγκη ενός Sculptor's Idol ή ενός αναλώσιμου αντικείμενου όπως ένα Healing Gourd.

Τέλος, με το update θα προστεθούν τα νέα «Tengu» και «Old Ashina Shinobi» outfits για τον Wolf, τα οποία θα ξεκλειδώνονται μέσω των Gauntlets, ενώ ένα τρίτο outfit θα μπορεί να ξεκλειδωθεί απλά τερματίζοντας τον τίτλο μία φορά. Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω outfits είναι καθαρά cosmetic, αλλά δίνουν τη δυνατότητα να αναδείξουν οι παίκτες τα επιτεύγματά τους στο Sekiro.

Το δωρεάν update για το Sekiro: Shadows Die Twice θα έρθει στα Xbox One, PlayStation 4 και PC Στις 29 Οκτωβρίου 2020. Τέλος να θυμίσουμε ότι τίτλος έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσεις από την στιγμή της κυκλοφορίας του, τον Μάρτιο του 2019.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα