Ημερομηνία διάθεσης του Thronebreaker: The Witcher Tales στις κονσόλες

Ο spin-off τίτλος των Gwent και Witcher.

H CD Projekt RED ανακοίνωσε ότι το Thronebreaker: The Witcher Tales, ένας single player, RPG τίτλος που διαδραματίζεται στον κόσμο των Gwent: The Witcher

Card Game και The Witcher, θα κάνει την εμφάνισή του στις οικιακές κονσόλες μέσα στον ερχόμενο Δεκέμβριο. Ο τίτλος υπόσχεται να συνδυάσει την αφηγηματική εξερεύνηση, με τους γρίφους και τους μηχανισμούς μάχης των card games, εξιστορώντας την ιστορία της Meve, βασίλισσας των Northern Realms.

Με την Lyria και την Rivia να αντιμετωπίζουν μια εισβολή από το βασίλειο του Nilfgaardian, η Meve καλείται να πολεμήσει για άλλη μια φορά, ξεκινώντας "ένα σκοτεινό ταξίδι καταστροφής και εκδίκησης". Κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του Thronebreaker, οι παίκτες θα εξερευνήσουν νέες περιοχές –οι οποίες δεν έχουν «ξαναεμφανιστεί» στον κόσμο του The Witcher-, αναλαμβάνοντας quests που θα απαιτούν «σκληρή σκέψη» από την πλευρά τους.

Το Thronebreaker: The Witcher Tales θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου για Xbox One και PlayStation 4, ακολουθώντας την κυκλοφορία του τίτλου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 23 Οκτωβρίου.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα