Ανακοινώθηκε το PlayStation Classic

Συνοδευόμενο από 20 τίτλους.

Χαρμόσυνα νέα επιφύλασσε η Sony για τους φίλους του PlayStation, εφόσον η ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του PlayStation Classic. Σύμφωνα με τη Sony, το Playstation Classic θα είναι 45% μικρότερο στις άκρες-πλευρές του και 80% μικρότερο σε όγκο σε σχέση

με το αρχικό μοντέλο. Επίσης, η κονσόλα θα εμπεριέχει ένα HDMI καλώδιο, ώστε να συνδέεται με τις σύγχρονες τηλεοράσεις και να αποδίδει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, ενώ για την τροφοδοσία της κονσόλας θα περιλαμβάνεται ένα καλώδιο USB.

Δεν θα απουσιάζουν και τα γνώριμα αρχικά χειριστήρια, τα οποία δεν είχαν αναλογικούς μοχλούς και, επιπροσθέτως, το PlayStation Classic θα συνοδεύεται από 20 τίτλους, από τους οποίους (μέχρι στιγμής) ανακοινώθηκαν οι πέντε, οι οποίοι είναι οι εξής: Final Fantasy VII (Square Enix), Jumping Flash!, Wild Arms (της SIE), R4 Ridge Racer Type 4 και Tekken 3. Ακόμη, ορισμένοι από τους τίτλους θα υποστηρίζουν και τη λειτουργία local co-op, η οποία θα πραγματοποιείται με τη γνώριμη χρήση των δύο χειριστηρίων.

Τέλος, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, το PlayStation Classic θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες, στις 3 Δεκεμβρίου του 2018, με το αντίτιμό του να ανέρχεται στα €99. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης και τα χαρακτηριστικά του PlayStation Classic.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα