Ημερομηνία διάθεσης του The Crown of Wu

Έχοντας ως πηγή έμπνευσης την κλασική κινεζική ιστορία, “Ταξίδι στη Δύση”, το The Crown of Wu είναι ένα action adventure τρίτου προσώπου στο οποίο παίζουμε ως Wu, μισός πίθηκος και μισός άνθρωπος. Φορώντας ένα στέμμα που του δίνει απίστευτες δυνάμεις, ο Wu διαφθείρεται από την επιρροή του, οδηγώντας τον να διαπράξει

μια σειρά από φρικαλεότητες.

Ως τιμωρία, ο Wu καταδικάζεται σε φυλάκιση και έπειτα από δεκάδες χρόνια ακινησίας απελευθερώνεται και ανακαλύπτει ότι ο κόσμος έχει καταρρεύσει. Το στέμμα του έχει κλαπεί και υπό την απειλή ενός γεγονότος που μπορεί να οδηγήσει σε εξαφάνιση, ο Wu πρέπει να ανακτήσει το ισχυρό τεχνούργημα και να βοηθήσει αυτούς που κάποτε είχε τιμωρήσει.

Διαθέτοντας δυνάμεις με βάση τα στοιχεία της φύσης, θα μπορούμε να κάνουμε επιθέσεις χρησιμοποιώντας αέρα, φωτιά και κεραυνό, καθώς και να αμυνθούμε με το στοιχείο της γης. Εκτός από τις μάχες τρίτου προσώπου, ο τίτλος θα περιλαμβάνει γρίφους και “ολοένα και πιο περίπλοκες” δοκιμασίες.

Το The Crown of Wu θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC (μέσω Steam) στις 24 Μαρτίου. Ένα demo είναι ήδη διαθέσιμο στα αντίστοιχα stores.

The post Ημερομηνία διάθεσης του The Crown of Wu appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα