Ημερομηνία διάθεσης για το Hitman 3

Στα τέλη Ιανουαρίου, για την τρέχουσα και την επομένη γενιά συστημάτων.

Η IO Interactive ανακοίνωσε την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hitman III, με τον τίτλο να έρχεται στα συστήματα τρέχουσας και επόμενης γενιάς στις 20 Ιανουαρίου 2021.

Το παιχνίδι, μέχρι πρότινος, είχε το νεφελώδες παράθυρο κυκλοφορίας "Ιανουάριος του 2021", οπότε είναι καλό να γνωρίζουμε ακριβώς το πότε θα είμαστε σε θέση να αρχίσουμε να “καθαρίζουμε και πάλι” στόχους ως Agent 47.

Να θυμίσουμε, ότι σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το Hitman 3 θα υποστηρίζει το πρόγραμμα Smart Delivery του Xbox, κάτι που σημαίνει ότι όποια έκδοση του Hitman III αγοράσετε, θα μπορείτε να παίξετε τόσο σε Xbox One όσο και σε Xbox Series X. Επίσης, η έκδοση για το PS4 θα υποστηρίζει το PSVR.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, Standard Edition και Deluxe Edition, με τη δεύτερη να περιλαμβάνει ορισμένα Deluxe Escalations, αντικείμενα για μέσα στο παιχνίδι, το soundtrack του τίτλου σε ψηφιακή μορφή, σχολιασμό από την ομάδα ανάπτυξης και άλλα. Όσοι προπαραγγείλουν οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού, θα λάβουν επίσης το “Trinity Pack”, το οποίο θα περιέχει τρία σετ κοστουμιών, χαρτοφύλακες και όπλα.

Το Hitman III θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 20 Ιανουαρίου 2021.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series XClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα