Ίδρυση νέου gaming studio από το Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου εσωτερικού studio, το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη gaming τίτλων. Η streaming εταιρία ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου studio, με έδρα το Ελσίνκι της Φινλανδίας και με επικεφαλής τον πρώην γενικό διευθυντή της Zynga Helsinki, Marko Lastikka.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του

ο Amir Rahimi, επικεφαλής του Gaming τμήματος του Netflix: «Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς την ενδυνάμωση του οράματός μας να δημιουργήσουμε μια σειρά από παιχνίδια παγκόσμιας κλάσης με ποικιλία από απολαυστικά και βαθιά συναρπαστικά πρωτότυπους τίτλους, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς αγορές εντός της εφαρμογής μας, τα οποία θα προσφέρουμε στα εκατοντάδες εκατομμύρια μέλη μας σε όλο τον κόσμο. Είναι ακόμα νωρίς και έχουμε πολύ περισσότερη δουλειά να κάνουμε για να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιών στο Netflix.

Η δημιουργία ενός παιχνιδιού μπορεί να διαρκέσει χρόνια, γι’ αυτό είμαι περήφανος που βλέπω να χτίζουμε σταθερά τα θεμέλια των studio μας τον πρώτο χρόνο που είμαστε ενεργοί στη βιομηχανία του gaming και ανυπομονώ να μοιραστούμε αυτά που παράγουμε τα επόμενα χρόνια».

Η ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου studio με έδρα το Ελσίνκι, έρχεται μετά τις εξαγορές των: Boss Fight Entertainment Studio, Next Games αλλά και του Night School Studio, την ομάδα που ανέπτυξε το Oxenfree, το οποίο πλέον βρίσκεται εντός της εφαρμογής του Netflix για κινητά και με ελληνικούς υπότιτλους.

The post Ίδρυση νέου gaming studio από το Netflix appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα