Η ιστορία και οι χαρακτήρες του Spider-Man αποκαλύφθηκαν στην Comic-Con

Νέο εντυπωσιακό story trailer, απευθείας από San Diego.

Στα πλαίσια της Comic-Con στο San Diego και κατά τη διάρκεια του panel της Marvel Games, η Insomniac αποκάλυψε το νέο trailer του Spider-Man τίτλου της. Σε αυτό παρελαύνουν οι περισσότεροι χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στον τίτλο, όπως ο Peter Parker, Mary Jane, Miles Morales και Norman Osborn, μαζί με κάποιους από τους villains όπως οι Mr. Negative,

Electro, Rhino και Vulture.

Εκτός από τους παραπάνω, σε αυτό κάνει την εμφάνισή της και μία χαρακτήρας έκπληξη από το σύμπαν της Marvel, η μισθοφόρος Silver Sable, η οποία αναμένεται να έχει το δικό της ρόλο στην ιστορία του τίτλου. Παράλληλα η Insomniav αποκάλυψε την τελευταία pre-order bonus στολή του Spider-Man η οποία είναι η Velocity Suit. Αυτή όπως και οι Punk και Iron suits, θα μπορεί να αποκτηθεί από τον παίκτη και in-game, χωρίς να είναι απαραίτητη η προπαραγγελία του τίτλου.

Θυμίζουμε πως το Marvel's Spider-Man αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4 στις 7 Σεπτεμβρίου, με ελληνικούς υπότιτλους και ταυτόχρονα με το συλλεκτικό PS4 Pro, που αποκάλυψε πριν λίγες ώρες η Sony.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα