Η ΙΟ Interactive μετατρέπεται σε ανεξάρτητο studio

Και κρατάει τα δικαιώματα του Hitman

Δεν είναι ότι το Hitman δεν τα πήγε καλά. Δεν είναι ότι δεν ήταν καλό παιχνίδι. Τουναντίον. Ήταν και παραήταν. Αλλά δεν είναι "key franchise" για την Square Enix ώστε να "maximize player satisfaction". Δηλαδή ο gamer δεν ικανοποιείται με καλά, hardcore παιχνίδια. Τότε με τι ικανοποιείται; Τρέχα γύρευε. Όπως και να έχει, τα κακά νέα

ήταν ότι η IO Interactive απέλυσε κόσμο. Και επίσης καραδοκούσε και η πιθανότητα το ΙP του Hitman να πάει άκλαφτο οπως τόσα και τόσα IP που έκαναν εξαιρετική πορεία αλλά χάθηκαν από προσώπου γης.

Φαίνεται όμως ότι η απόφαση της IO να κινηθεί ως ανεξάρτητο studio στο μέλλον ενέχει και την κατοχή του IP που αποτελεί τέκνο της. Και αυτά είναι πραγματικά καλά νέα καθώς τίποτα δεν εμποδίζει το studio να κάνει ένα καλό crowdfunding για το επόμενο Hitman εαν εγγυηθεί ότι η ποιότητά του θα είναι τουλάχιστο παρόμοια με του προκατόχου του.

Ο Hakan Abrak, CEO της IOI δηλώνει ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι το studio-εταιρεία κρατάει το μέλλον του στα χέρια του, όπως επίσης κρατάει και το μέλλον του αγαπημένου της franchise. Τέλος, επισημαίνει ότι η συμπαράσταση του κόσμου μετά τα νέα της κίνησης της Square Enix ήταν πολύ σημαντική. Αγαπητή Square, υπάρχει και κόσμος που καταλαβαίνει πέντε πραγματάκια. Αέρα στα πανιά σας αγαπητοί κύριοι της IO.

Keywords
Τυχαία Θέματα