Αναβολή κυκλοφορίας για το Metal Gear Survive

Metal Gear Solid χωρίς Kojima γίνεται;

Η Konami ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του Metal Gear Survive θα καθυστερήσει μέχρι τις αρχές του 2018 καθώς η Ιαπωνική εταιρία επιθυμεί να "γυαλίσει" περισσότερο τον νέο τίτλο.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, το Metal Gear Survive το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One

και PlayStation 4, θα είναι ένα co-op παιχνίδι επιβίωσης και δράσης το οποίο αναπτύσσεται απο τα τέλη του 2015, μετά την "έξοδο" του Kojima απο την εταιρεία.

Όταν πρωτοανακοινώθηκε, το 2016, πολλοί ήταν δύσπιστοι ως προς το πώς θα συνέχιζε την πορεία της η σειρά χωρίς τον Kojima καθώς αυτός ήταν ο δημιουργός και υπεύθυνος για την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά. Σε αυτό δίνει απάντηση η Konami καθώς ο νέος τίτλος θα διαδραματίζεται σε μια διαφορετική χρονική περίοδο μετά το Meta Gear Solid 5: Ground Zeroes, που ήταν prequel του Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει η Konami όσο είναι δυνατόν να αποστασιοποιηθεί απο τις συγκρίσεις των παιχνιδιών του Kojima.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της Ιαπωνικής εταιρίας, το παιχνίδι θα δώσει "μία φρέσκια προσέγγιση στην σειρά" η οποία σε συνδυασμό με το co-op στοιχείο, έχει σκοπό να αποτελέσει μια καινούρια και συναρπαστική εμπειρία.

Ο χρόνος θα δείξει τώρα αν πίσω απο την μεγάλη επιτυχία της σειράς κρυβόταν ο Hideo Kojima ή αν το Metal Gear Solid μπορεί να προχωρήσει επιτυχημένα χωρίς αυτόν.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα