Η διάθεση του Nintendo Classic Mini: SNES θα συνεχιστεί για όλο το 2018

Ενώ επανακυκλοφορεί το Nintendo Classic Mini: NES.

Πριν λίγες ώρες ενημερωθήκαμε μέσω ενός δελτίου Τύπου, το οποίο λάβαμε από τη Nintendo, ότι η διάθεση του Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System θα συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια του 2018. Η εν λόγω

είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά τη δήλωση του προέδρου της Nindendo of America, Reggie Fils-Aime, ότι η εταιρία σκοπεύει να διαθέσει ικανοποιητικό αριθμό κονσολών στην αγορά με στόχο την κάλυψη της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης. Ο Reggie προέτρεψε τους φίλους της εταιρίας να μην πληρώσουν υπερβολικά ποσά σε ιστοσελίδες δημοπρασιών και αγγελιών για να αποκτήσουν το Classic Mini: SNES. Θυμίζουμε ότι η διάθεση του Classic Mini: SNES ξεκινά στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ότι η κονσόλα θα περιλαμβάνει 21 τίτλους του Nintendo Entertainment System.

Παράλληλα μέσω του ίδιου δελτίου Τύπου, έγινε γνωστό ότι το Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System, η πρώτη "mini" κονσόλα της εταιρίας, θα επανακυκλοφορησει στα καταστήματα το καλοκαίρι του 2018. Το Classic Mini: NES είχε κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2016 και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε εξαφανιστεί από τα ράφια των καταστημάτων, φτάνοντας τον αριθμό των 2.3 εκατομμυρίων πωλήσεων έως τις 15 Απριλίου 2017, μέρα που η Nintendo σταμάτησε και επίσημα την κυκλοφορία του. Για την ώρα περισσότερες πληροφορίες για την επανακυκλοφορία της κονσόλας δεν έχουν γίνει γνωστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα