Η Ubisoft ανακοίνωσε το Atomega

Online, multiplayer FPS με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ένα νέο παιχνίδι ανακοίνωσε η Ubisoft, το οποίο αναπύχθηκε από τη Reflections, ένα ιστορικό στούντιο από τη Βρετανία με τεράστια εμπειρία. Ο λόγος για το Atomega, ένα online, multiplayer FPS, που βασίζεται στη λογική πίσω από τα Grow Home και Grow Up, για

να προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία στην κατηγορία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία στο δελτίο Τύπου, το Atomega δημιουργήθηκε με πειραματική διάθεση, προσπαθώντας συνειδητά να προσφέρει ασυνήθιστες ιδέες που θα εκπλήξει ευχάριστα τους παίκτες.

Το Atomega λαμβάνει χώρα στο τέλος του χρόνου, όπου όλα διαλύονται ταχέως. Το μόνο που υπάρχει εκεί είναι τα Exoforms, υπέρ-ανεπτυγμένες "μετά-βιολογικές" μορφές ζωής, που χειραγωγούν την ύλη, την ενέργεια και τους τελευταίους μακρινούς συγγενείς των ανθρώπων, τις μηχανές. Καθώς οι νόμοι της φυσικής σβήνουν, τα Exoforms μάχονται για διασκέδαση και κυριαρχία, επαναλαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές του σύμπαντος σε μια αρένα στο χείλος της καταστροφής.

Σκοπός των παικτών είναι να αποκτήσουν μάζα, συλλέγοντάς την ειρηνικά ή μαχόμενοι, ώστε να εξελίξουν τα Exoform από την πρώιμη, Atom μορφή τους στη σχεδόν θεϊκή υπόσταση Omega. Συναγώνιζόμενοι για την απόκτηση της μάζας, οι παίκτες, όπως αναφέρεται από τη Ubisoft, θα εμπλέκονται σε φρενήρεις μάχες και γύρους δέκα λεπτών, σε αρένες για μέχρι και 8 παίκτες. Η απόκτηση μάζας προσφέρει στον παίκτη και πόντους, και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους στο τέλος κάθε γύρου, κερδίζει. Περισσότερα για το νέο παιχνίδι της Reflections θα βρείτε στο ακόλουθο video, τις εικόνες και την επίσημη ιστοσελίδα του.

Το Atomega θα γίνει διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή, μόνο για PC μέσα από το Steam, στις 19 Σεπτεμβρίου.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα