Η Telltale Games αποκαλύπτει τους επόμενους τίτλους της

Batman: The Enemy Within, The Walking Dead: The Final Season και The Wolf Among Us: Season 2

H Τelltale Games, έχοντας δημιουργήσει τίτλους οι οποίοι κυμαίνονται ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά franchises, ανακοίνωσε τα επόμενα βήματα της στον χώρο με τις νέες κυκλοφορίες που θα επαναφέρουν γνώριμα μα και συνάμα ξεχωριστά πρόσωπα και καταστάσεις στην οθόνη μας.

Η εταιρία

κυκλοφόρησε ένα καλοκαιρινό update βίντεο για το 2017 στο οποίο αποκάλυψε τα επερχόμενα project της, που δεν είναι άλλα από τα: Batman: The Enemy Within, The Walking Dead: The Final Season και τέλος, την πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν του αριστουργηματικού The Wolf Among Us.

Η πρώτη προσθήκη των τίτλων θα είναι το Batman: The Enemy Within, το οποίο θα καταφθάσει τον Αύγουστο και θα ακολουθήσει την συνέχεια της πρώτης σεζόν της σειράς της Telltale, καθώς θα αποτελείται από πέντε επεισόδια. Το πρώτο επεισόδιο θα αποκαλείται "The Enigma", και θα καταφθάσει στις 8 Αυγούστου στο PS4, Xbox One, PC και Mac, ενώ θα περάσει λίγος χρόνος πριν γίνει διαθέσιμη η έκδοση του σε Android και iOS.

Η δεύτερη προσθήκη της Telltale θα είναι η κλασσική επιτυχία της: The Walking Dead, η οποία θα αποτελέσει το σημείο τερματισμού της σειράς, κλείνοντας τον κύκλο που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια και θα κυκλοφορήσει το 2018 σε κονσόλες, PC, Mac και iOS και Android ενώ υπάρχει η πιθανότητα να κυκλοφορήσει και σε άλλες πλατφόρμες που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Η ιστορία του Walking Dead, θα τελειώσει όπως ξεκίνησε, με την επιστροφή της Clementine, αν και αυτήν την φορά, στον ρόλο της πρωταγωνίστριας.

Τέλος, η δεύτερη σεζόν του The Wolf Among Us, θα γίνει πραγματικότητα προς ευχαρίστηση αμέτρητων θαυμαστών που περίμεναν την συνέχεια της σειράς εδώ και τρία χρόνια. Η καινούρια σεζόν, πρόκειται να "εξερευνήσει μια νέα ιστορία για την επιστροφή του καστ των χαρακτήρων της" όπως ο Bigby Wolf και η Snow White και θα είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη της πρώτης. Θα κυκλοφορήσει σε PS4, Xbox One, PC, Mac, iOS και Android ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη επιπλέον πλατφόρμες πιθανής κυκλοφορίας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ ανακοίνωσης της Telltale Games, μαζί με τις πρώτες εικόνες για το Batman: The Enemy Within και teaser art του the Walking Dead: The Final Season και του Τhe Wolf Among Us: Season 2.

pcps4xbox onemac os x Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα