Δυσκολότερο το Crash Bandicoot N.Sane Trilogy σε σχέση με το παλιό τίτλο

Απαιτείται μεγαλύτερη ακρίβεια στα άλματα του Crash.

Η Vicarious Visions, δημιουργός του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, επιβεβαίωσε μέσα από μια ανάρτηση του editorial manager της Activision, Kevin Kelly, ότι στην συλλογή των παιχνιδιών έχει αλλαχτεί ο μηχανισμός των αλμάτων του Crash όπως επίσης και το collision σύστημα,

σε σχέση με αυτό που υπήρχε στο πρωτότυπο παιχνίδι. Με άλλα λόγια στην νέα έκδοση των παιχνιδιών απαιτείται μεγαλύτερη ακρίβεια στις κινήσεις των παικτών στα άλματα σε σχέση με ότι συνέβαινε στα παλιά παιχνίδια. Το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο κατά την διάρκεια του πρώτου Crash.

Ο λόγος που συμβαίνει το παραπάνω, είναι γιατί η Vicarious Visions βασίστηκε πάνω στους μηχανισμούς των αλμάτων που υπήρχαν στο Crash Bandicoot 3: Warped ως βάση για την δημιουργία των μηχανισμών των υπολοίπων δυο παιχνιδιών, για να καταλήξουν στο τέλος στους μεμονωμένους μηχανισμούς αλμάτων του κάθε παιχνιδιού. Η παραπάνω επιλογή έγινε γιατί θεώρησαν ότι το τρίτο παιχνίδι είχε τους πιο βελτιωμένους και την πιο μοντέρνα προσέγγιση, καθώς προσέφερε στους παίκτες τον «καλύτερο» έλεγχο.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα