Η Capcom επιβεβαίωσε το line-up των παιχνιδιών της για το Tokyo Game Show

Η Capcom επιβεβαίωσε τη λίστα των τίτλων που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της online παρουσίασής της στο Tokyo Game Show.  Με τίτλο “Capcom Online Program”, η παρουσίαση θα λάβει χώρα στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ.

Join us for the #TGS2022 Capcom

Online Program on Thursday 15th September at 15:00 BST / 16:00 CEST!

@RE_Games
@MegaMan
@monsterhunter
@exoprimal
@StreetFighter

More info: https://t.co/CWIDbTE8tD pic.twitter.com/z6m33jNEaJ

Capcom Europe (@CapcomEurope) September 8, 2022

Η προεγγεγραμμένη μετάδοση θα περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ του Street Fighter 6, νέες πληροφορίες για το Resident Evil Village Gold Edition -το οποίο κυκλοφορεί των Οκτώβριο- και λεπτομέρειες για το τι έχει προγραμματιστεί για τη δεύτερη, δωρεάν ενημέρωση του Monster Hunter Rise: Sunbreak. Θα υπάρχουν επίσης ενημερώσεις για χαρακτήρες του Exoprimal, καθώς και νέες λεπτομέρειες για το Mega Man Battle Network Legacy Collection.

Τέλος, η Capcom – και πάλι στα πλαίσια του Tokyo Game Show- στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ θα κάνει και μια δεύτερη διαδικτυακή παρουσίαση, η οποία θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο Street Fighter 6.

Υπενθυμίζουμε πως το φετινό Tokyo Game Show θα είναι ανοικτό για το κοινό για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Σεπτεμβρίου στον χώρο του Makuhari Messe στην πόλη Chiba, ενώ τόσο επαγγελματίες του χώρου όσο και γενικοί επισκέπτες θα μπορούν να παρευρεθούν στην έκθεση.

The post Η Capcom επιβεβαίωσε το line-up των παιχνιδιών της για το Tokyo Game Show appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα