Νεότερα για το next-gen upgrade του Witcher 3

Κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης για τα κέρδη της εταιρείας για το πρώτο εξάμηνο του έτους, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt, Adam Kiciński, δήλωσε ότι το next-gen update για το Witcher 3 είναι «σε καλό δρόμο» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2022.

Η κυκλοφορία του upgrade του Witcher 3 για τις κονσόλες νέας γενιάς είχε προγραμματιστεί

αρχικά να κυκλοφορήσει πέρυσι, πριν καθυστερήσει για το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Ωστόσο, τον Απρίλιο η CDPR καθυστέρησε εκ νέου την κυκλοφορία του upgrade και έφερε την ανάπτυξη εντός των studio της εταιρίας για να ολοκληρωθεί το project. Οι εκδόσεις PS5 και Xbox Series X|S του παιχνιδιού αναπτύχθηκαν αρχικά από εξωτερική ομάδα, και πιο συγκεκριμένα από την Saber Interactive, η οποία στο παρελθόν είχε δημιουργήσει επίσης τη μεταφορά του τίτλου στο Nintendo Switch.

Η CDPR είχε δηλώσει τότε ότι «αξιολογούσε το εύρος της δουλειάς που έπρεπε να γίνει» στο παιχνίδι και απέρριψε τις εικασίες πως το project βρισκόταν εν μέσω προβληματικής ανάπτυξης. Η CD Projekt επιβεβαίωσε επίσης ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει περισσότερα από ένα παιχνίδια ως μέρος του επόμενου, μεγάλου κεφαλαίου της σειράς The Witcher. Η εταιρεία αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι το επόμενο παιχνίδι Witcher θα ξεκινήσει «ένα νέο έπος» για το franchise.

Ερωτηθείς για περισσότερες λεπτομέρειες -κατά τη διάρκεια της κλήσης- για τα κέρδη του πρώτου εξαμήνου της CD Projekt, ο Adam Kiciński έκανε γνωστό ότι η εταιρεία οραματίζεται την κυκλοφορία αρκετών νέων τίτλων Witcher.

«Έχουμε στο μυαλό μας περισσότερα από ένα», επιβεβαίωσε. «Το πρώτο έπος αποτελούνταν από τρία παιχνίδια, οπότε τώρα σκεφτόμαστε να αναπτύξουμε περισσότερα από ένα παιχνίδια, αλλά προς το παρόν μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω πως βρισκόμαστε στην προπαραγωγή του πρώτου παιχνιδιού από το δεύτερο έπος του Witcher».

The post Νεότερα για το next-gen upgrade του Witcher 3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα