Έτοιμο για την κυκλοφορία του το American Hero

Η Ziggurat Interactive ανακοίνωσε ότι το American Hero, ένας χαμένος τίτλος του Atari Jaguar που αναπτύχθηκε τη δεκαετία του ’90 αλλά δεν ολοκληρώθηκε ή δεν δημοσιεύτηκε ποτέ, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει για Xbox, PlayStation, Switch, Atari

VCS και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα στον τρέχοντα μήνα.

Ο τίτλος αποτελεί ένα FMV adventure, με πολλές επιρροές από ταινίες δράσης της δεκαετίας του ’90. Το American Hero πιστεύεται ότι είχε χαθεί εντελώς στον χρόνο, αλλά η ομάδα ανάπτυξης Empty Clip Studios εργάζεται για να επαναφέρει το παιχνίδι από τον «κόσμο των νεκρών», με όλα τα action set-pieces, τις «διαβολικές». πλοκές, και τα «αχνιστά ειδύλλια» ανέπαφα.

Αναλαμβάνοντας τον ρολό του Jack, ενός πρώην αξιωματικού της υπηρεσίας πληροφοριών, το American Hero είναι μια “playable ταινία” στην οποία βγαίνουμε από τη σύνταξη για να αντιμετωπίσουμε τον κακόβουλο ιολόγο Krueger, του οποίου τα σχέδια περιλαμβάνουν την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου ιού στην παροχή του νερού του Los Angeles. Ως Jack, θα χρειαστεί να πάρουμε μια σειρά από αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου σε μια προσπάθεια να σώσουμε το LA.

Υποσχόμενο να προσφέρει μια ιστορία για ενήλικες με «βία και σεξαπίλ », στο American Hero πρωταγωνιστούν οι Timothy Bottoms (The Last Picture Show, Elephant), Daniel Roebuck (The Fugitive, Final Destination) και Musetta Vander (O Brother, Where Art Thou, Wild Wild West), με τον Bottoms να έχει κάνει εκ νέου το voice over του για τον τίτλο ώστε να ολοκληρώσει το αρχικό σενάριο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer για το American Hero.

Το American Hero κυκλοφορεί για Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, Atari VCS και PC στις 11 Νοεμβρίου.

The post Έτοιμο για την κυκλοφορία του το American Hero appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα