Τον Φεβρουάριο του 2022 θα έρθει το επόμενο, μεγάλο update για το The Division 2

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το content update του The Division 2, που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, έχει καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο, με την νέα περίοδο διάθεσής του να έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2022.

Η Ubisoft είχε ανακοινώσει τον περασμένο Φεβρουάριο

ότι το The Division 2 θα αποκτήσει νέο περιεχόμενο μέσα στο 2021, παρά το γεγονός ότι προηγουμένως είχε δεσμευτεί να τερματίσει την υποστήριξη του τίτλου. Για να “κρατήσει ζεστό” το κοινό του, το The Division 2 επανέφερε προηγούμενες seasons of content, αλλά οι φίλοι του τίτλου θα πρέπει τώρα να περιμένουν λίγο περισσότερο για το νέο υλικό που τους επιφυλάσσει η Ubisoft.

“Αυτό το Update για τον τίτλο θα είναι ένα από τις πιο φιλόδοξα μέχρι σήμερα”, αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης σε ένα blog post. “Παραμένουμε πεπεισμένοι ότι αυτό το περιεχόμενο θα φέρει μια συναρπαστική εμπειρία στους παίκτες μας και θα ανοίξει τον δρόμο για το μέλλον του The Division 2 με μελλοντικά title updates που θα έρθουν το 2022. Έχοντας αυτά ως βάση, και για να διασφαλίσουμε ότι θα παραδώσουμε αυτό το περιεχόμενο στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας όραμα, πήραμε την απόφαση να μεταφέρουμε τη νέα season, το game mode και το σχετικό περιεχόμενο για τον Φεβρουάριο του 2022″.

Τι θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες από το update του Φεβρουαρίου 2022; Ένα  ολοκαίνουργιο game mode για το The Division 2 που είναι στα σκαριά, καθώς και νέα χαρακτηριστικά και σημαντικές αλλαγές που θα έρθουν στο endgame του τίτλου. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, αλλά η Ubisoft έχει υποσχεθεί ότι η αποκάλυψη του νέου Season και του game mode, θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο του 2022.

Agents,

We have some updates for you regarding the current state of the game.
We'd also like to give you a sneak peek into what is coming next for The Division 2.

Read more in our dedicated article > https://t.co/A935M6q2o5 pic.twitter.com/nkXhBt6PqI

— The Division 2 (@TheDivisionGame) October 26, 2021

The post Τον Φεβρουάριο του 2022 θα έρθει το επόμενο, μεγάλο update για το The Division 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα