Έτοιμο για τη μετάβαση στα PC το Triangle Strategy

Πριν από λίγες ώρες, η Square Enix ανακοίνωσε ότι το “αναγνωρισμένο” tactical RPG Triangle Strategy θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PC μέσω Steam (αν και η σελίδα στο store δεν είναι ακόμα διαθέσιμη).

Το Triangle Strategy μεταφέρει τους παίκτες

στην ήπειρο της Norzelia, όπου οι παίκτες θα καθορίσουν τη μοίρα τριών ισχυρών βασιλείων (Glenbrook, Aesfrost και Hyzante) που εμπλέκονται σε σύγκρουση. Λαμβάνοντας χώρα 30 χρόνια μετά τον “Saltiron War”, οι παίκτες θα καθοδηγήσουν τον πρωταγωνιστή Serenoa Wolffort και τους πιστούς του συντρόφους, τον παιδικό φίλο του Prince Roland, την αρραβωνιαστικιά πριγκίπισσα Frederica Aesfrost και τον διαχειριστή του House Wolffort, Benedict, καθώς προσπαθούν να κινηθούν  σε αυτή τη νέα σύγκρουση…

Οι παίκτες που θα προπαραγγείλουν την ψηφιακή Standard ή Deluxe Έκδοση πριν από τις 13 Οκτωβρίου θα λάβουν μια έκπτωση 10% για την προαγορά. Η Triangle Strategy Digital Deluxe Edition θα είναι επίσης διαθέσιμη ως μέρος ενός πακέτου με Various Daylife για ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam. Οι παίκτες που θα αγοράσουν αυτό το πακέτο στο Steam θα λάβουν έκπτωση 10% στην Triangle Strategy Digital Deluxe Edition που περιλαμβάνεται στο πακέτο και, στη συνέχεια, έκπτωση 29% σε ολόκληρο το πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει ένα ψηφιακό artbook του Various Daylife, όταν κυκλοφορήσει για PC στις 13 Οκτωβρίου.

The post Έτοιμο για τη μετάβαση στα PC το Triangle Strategy appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα