Έτοιμο για νέες πλατφόρμες τo The Ascent

Το sci-fi cyberpunk action RPG The Ascent, πρόκειται να κάνει το άλμα στα PlayStation 5 και PlayStation 4 στα τέλη του επόμενου μήνα, όπως έκαναν γνωστό ο publisher Curve Games και το indie studio ανάπτυξης Neon Giant.

Ως ένας «indent», οι παίκτες θα επιδιώξουν να βγάλουν τον εαυτό τους από τον βούρκο των χαμηλών επιπέδων, καθώς ανεβαίνουν στα υψηλότερα κλιμάκια του Arcology Tower, αναλαμβάνοντας πιο προσοδοφόρες δουλειές καθώς προχωράνε. Το Ascent θα κυκλοφορήσει σε PS5 και PS4 περιλαμβάνοντας ένα Photo Mode, Transmogrification, καθώς και όλα τα DLC πακέτα που έχουν κυκλοφορήσει για τον τίτλο μέχρι στιγμής.

Εκτός της παραπάνω ανακοίνωσης, έγινε γνωστό ότι έγινε διαθέσιμο το Cyber ​​Warrior DLC Pack (2 νέα όπλα, 1 νέο tactical, 7 κομμάτια πανοπλίας και 3 νέα skins όπλων) στην τιμή των €4,99. Επιπλέον, προστέθηκε δωρεάν το New Game+ mode, όπου οι παίκτες μπορούν να το ξεκλειδώσουν με την ολοκλήρωση της αποστολής 12, ενεργοποιώντας δυνατότερους  εχθρούς εξοπλισμένους με επιπλέον ικανότητες και ταχύτερα βλήματα που θα είναι πιο δύσκολο να αποφύγουμε. Επίσης, έχουμε την αύξηση του level έως και 30, ενώ τα όπλα μπορούν να αναβαθμιστούν πέρα ​​από το Mark 10.

Να θυμίσουμε ότι το The Ascent είναι το πρώτο παιχνίδι της Neon Giant, και αποτελεί το έργο μιας indie ομάδας μόλις 12 ατόμων που αποτελείται από πρώην μέλη από studio ανάπτυξης υπεύθυνα διάφορων AAA τίτλων όπως τα Gears of War, Bulletstorm και Wolfenstein.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer.

Το Ascent θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PlayStation 4 στις 24 Μαρτίου.

The post Έτοιμο για νέες πλατφόρμες τo The Ascent appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα