Η THQ Nordic εξαγόρασε τη metricminds

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου έγινε γνωστό ότι η THQ Nordic ολοκλήρωσε την εξαγορά της metricminds με έδρα τη Φρανκφούρτη, μετατρέποντάς την σε 100% θυγατρική του ομίλου THQ Nordic GmbH. Η εξαγορά περιλαμβάνει ολόκληρη τη βασική ομάδα, που αποτελείται από ειδικούς στα games, στη μετάδοση τηλεοπτικού υλικού και στην

κινηματογραφική βιομηχανία, με τους όρους της εξαγοράς να παραμένουν άγνωστοι.

Από την ίδρυσή του το 2001, το studio ανάπτυξης καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού για τη δημιουργία cutscenes, trailers, motion capture, keyframe animation, facial animation και ολοκληρωμένων cinematics που προβάλλονται in-engine.

Ανάμεσα στα projects όπου εργάστηκε το studio περιλαμβάνονται τίτλοι όπως οι: Horizon (1 και 2), Dying Light, Borderlands 2, The Surge (1 και 2), EVOLVE, Batman: Arkham Origins, Tarzan 3D, Darksiders III, The Remnant: From the Ashes και πολλά άλλα…(σε αυτό το σημείο, ο Crypto υποχρεώνει την THQ να αναφέρει ότι το στούντιο εργάστηκε και στα Destroy All Humans! του 2020, αλλά και στο Destroy All Humans 2 – Reprobed, αλλά δεν της επιτρέπει να αποκαλύψει περισσότερα).

Να σημειώσουμε οτι το 2018, η metricminds δοκίμασε τις δυνάμεις της στον ωκεανό του VR, κάνοντας publish το «Catch & Release».

The post Η THQ Nordic εξαγόρασε τη metricminds appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα