Έτοιμο για διάθεση σε νέες πλατφόρμες το Valiant Hearts: Coming Home

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που ο εξαιρετικός τίτλος adventure της Ubisoft για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το Valiant Hearts: The Great War, κοσμούσε τις οθόνες μας και τώρα, φαίνεται ότι η συνέχειά του, Valiant Hearts: Coming Home, είναι έτοιμο να ξεφύγει επιτέλους από την αποκλειστικότητα του Netflix, και να γίνει διαθέσιμο

και σε άλλες πλατφόρμες.

Το Valiant Hearts: Coming Home, να θυμίσουμε, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023 για Android και iOS ως ένας αποκλειστικός τίτλος για το Netflix, αλλά μια νέα καταχώριση στο rating board της Βραζιλίας υποδηλώνει ότι η αποκλειστικότητα φτάνει στο τέλος της. Όπως εντοπίστηκε από το VGC, το Valiant Hearts: Coming Home έχει πλέον αξιολογηθεί για Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Το Coming Home περιγράφεται ως ένας «δραματικός αφηγηματικός τίτλος» που φέρνει τους παίκτες πίσω στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και ακολουθεί “τέσσερις συνυφασμένες ιστορίες φιλίας, επιβίωσης και θυσιών μέσα στην αναταραχή και την τραγωδία του πολέμου”. Θα πάρουμε τον ρόλο του James, ο οποίος γίνεται μέλος των Harlem Hellfighters, καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση του μεγαλύτερου αδελφού του, του Freddie. Επίσης, θα έχουμε τον έλεγχο του Ernst, ένας Γερμανός δύτης, του Βρετανού αεροπόρου George και της Anna, μια γιατρός που φροντίζει τους τραυματίες. Όσοι είχαν ασχοληθεί με τον πρώτο τίτλο, θα χαρούν να μάθουν ότι ο σκύλος σύντροφος, Walt, επιστρέφει επίσης στο sequel για να τους βοηθήσει με την εξερεύνηση, τους γρίφους και τα κομμάτια δράσης.

The post Έτοιμο για διάθεση σε νέες πλατφόρμες το Valiant Hearts: Coming Home first appeared on GameOver.

The post Έτοιμο για διάθεση σε νέες πλατφόρμες το Valiant Hearts: Coming Home appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα