Λεπτομέρειες για το Ray Tracing στο νέο Forza Motorsport

Από τον Chris Esaki, creative director του τίτλου.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της σειράς Forza Monthly, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, δόθηκαν στη δημοσιότητα μερικές άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον νέο τίτλο της σειράς Forza Motorsport, για το Xbox Series X, όπως η τεχνολογία Ray Tracing.

Θυμίζουμε ότι στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας,

κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, είχαμε τη δημοσίευση του πρώτου επίσημου teaser για το νέο Forza Motorsport, και σύμφωνα με τον creative director του, Chris Esaki, τo εντυπωσιακό υλικό από την Mazda Raceway Laguna Seca που εμφανίστηκε στο teaser, είναι αυτό που οι fans θα μπορούν να περιμένουν και από τις υπόλοιπες διαδρομές του παιχνιδιού.

Εκτός από όσα ανέφερε σχετικά με τα γραφικά του τίτλου στo Series X, ο Esaki μίλησε επίσης για την ανάπτυξη και τις αλλαγές που γίνονται σε αυτόν. Με το Forza Motorsport θα έχουμε την επιστροφή στις ρίζες της σειράς και ο Esaki πιστεύει ότι το παιχνίδι θα αποτελεί ένα “love letter” προς την κοινότητα του Forza. Ταυτόχρονα, η ομάδα προσπαθεί να ανακαλύπτει το πώς να κάνει το παιχνίδι φιλόξενο για πιθανούς νέους fans.

Οι pre-production διαδικασίες έχουν ξεκινήσει από πέρυσι και έχει γίνει πολλή δουλειά στον πυρήνα του τίτλου. Σε ερώτηση που τέθηκε στον Esaki για την εφαρμογή της τεχνολογίας Ray Tracing στον τίτλο, απάντησε ότι η ενεργοποίηση του Ray Tracing στην Forza Tech Engine αποκάλυψε διάφορα ζητήματα που είχε η ομάδα ανάπτυξης στην τεχνολογία της.

«Το Ray Tracing έρχεται στο Forza Tech», είπε ο Esaki. «Η Forza Tech είναι η μηχανή που “τροφοδοτεί” τα Forza Motorsport και Forza Horizon. Ξέρετε ότι μοιραζόμαστε αυτήν την τεχνολογία, το Ray Tracing πρόκειται να γίνει μέρος αυτής της μηχανής. Ένα από τα πράγματα που ανακαλύψαμε όταν ενεργοποιήσαμε το Ray Tracing, είναι ότι το καλό, το κακό και το άσχημο εμφανιστήκαν στην τεχνολογία μας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η τεχνολογία Ray Tracing πραγματικά αποκάλυψε πολλά από τα ζητήματα που είχαμε, και στο πώς είτε να δημιουργούμε είτε να αποδίδουμε το περιεχόμενο. Δεν είναι μόνο ότι το Ray Tracing έρχεται στην Forza Tech, αλλά στην πραγματικότητα έρχεται μια ολόκληρη σειρά άλλων τεχνολογιών γύρω από το πώς βελτιώνουμε τα μοντέλα των αυτοκινήτων και πώς βελτιώνουμε τον οπτικό τομέα στις πίστες, στα περιβάλλοντα και στους χαρακτήρες, απλά για να φτιάξουμε τα πάντα όμορφα».

Περισσότερα μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο παρακάτω video.

Keywords
Τυχαία Θέματα