Παράθυρο κυκλοφορίας για το Last Days of Lazarus

Νέος horror τίτλος, από τον δημιουργό του Gray Dawn.

Οι Darkania Works και GrimTalin -ομάδα ανάπτυξης και publisher αντίστοιχα- ανακοίνωσαν πως ο νέος horror τίτλος "Last Days of Lazarus" αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίς το 2021 για Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Το νέο project

από τον δημιουργό του Gray Dawn, λαμβάνει χώρα στη μετά-σοβιετική Ανατολική Ευρώπη και εξιστορεί την περιπέτεια ενός ταλαιπωρημένου ανθρώπου που επιστρέφει στο πατρικό του προκειμένου να ανταμώσει με τους κοντινούς του συγγενής, έπειτα από τον θάνατο της μητέρας του. Καθώς, όμως, παρατηρεί τη χώρα του να καταρρέει, προκαλούνται μία σειρά από ανεξήγητα γεγονότα που θα τον οδηγήσουν στην αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σχετικά με το διαταραγμένο παρελθόν της οικογένειάς του. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω first-person adventure παιχνιδιού με ισχυρή αφήγηση και πλούσια περιβάλλοντα, οι παίκτες θα συναντήσουν και αμφισβητήσιμους χαρακτήρες που αναμένεται να δυσκολέψουν την πλοήγησή τους, προβάλλοντας τη δική τους διεφθαρμένη εκδοχή της πραγματικότητας. Δεδομένου του ταραγμένου παρελθόντος, δεν θα κληθούν μονάχα να επιλύσουν τα μυστήρια που θα βρίσκουν στο δρόμο τους, αλλά και να διατηρήσουν ζωντανή κάθε ελπίδα για σωτηρία.

Το Last Days of Lazarus έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές "νωρίς το 2021" (μέσω Steam), με τις εκδόσεις του για Xbox One και Nintendo Switch να ακολουθούν λίγο αργότερα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Official Trailer του νέου horror παιχνιδιού.

pcxbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα