Επίσημο το Final Fantasy VII Remake: Rebirth

Στα πλαίσια της επετειακής μετάδοσης για τα 25 χρόνια της σειράς, η Square Enix ανακοίνωσε το Final Fantasy VII Remake: Rebirth.

Το Final Fantasy VII Remake: Rebirth είναι το δεύτερο μέρος της remake τριλογίας του θρυλικού JRPG. Επίσης, σύμφωνα με το πρώτο trailer, οι ενέργειές μας στο πρώτο μέρος επηρεάζουν το timeline

και την πορεία του δεύτερου. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το Χειμώνα του 2023, για PlayStation 5. Επίσης, οι κάτοχοι υπολογιστών θα μπορούν να προμηθευτούν την Steam έκδοση του FFVII Remake, η οποία αναμένεται να ξεκλειδωθεί αργότερα σήμερα.

Μια ακόμα έκπληξη, ωστόσο, περιμένει τους οπαδούς της σειράς. Εντός του φετινού χειμώνα πρόκειται να κυκλοφορήσει το Crisis Core FFVII: Reunion. Πρόκειται για ένα remaster του αρχικού τίτλου που κυκλοφόρησε στο PSP, με βελτιωμένα γραφικά, νέα voice-overs και UI. Το παιχνίδι εστιάζει στον Zack Fair, ένα νεαρό μέλος της παραστρατιωτικής οργάνωσης SOLDIER. H περιπέτειά του ξεκινάει όταν καλείται να βρει τον χαμένο SOLDIER με το όνομα Genesis Rhapsodos. Καθώς τον αναζητά, ο Zack ανακαλύπτει την αλήθεια για τον Genesis και το Project G. Κυρίως, όμως, μαθαίνει και πως αυτά συνδέονται με τους άλλους δύο υψηλόβαθμους SOLDIERs: τον Sephiroth και τον Angeal Hewley. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο στο σύμπαν, που ολοκληρώνεται πριν την έναρξη του Final Fantasy VII. To Crisis Core FFVII: Reunion θα κυκλοφορήσει για PS5/PS4, Xbox Series/One, Nintendo Switch και PC.

Τέλος, ένα νέο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το Final Fantasy VII Ever Crisis, τον mobile τίτλο της σειράς. Το βίντεο δίνει πληροφορίες για τα περιβάλλοντα, τη μάχη και τα cosmetics στοιχεία του mobile τίτλου. Επίσης, τα τελευταία δευτερόλεπτα προοικονομούν την ανάμειξη του Sephiroth στο Nibelheim, επιβεβαιώνοντας πως θα είναι πιστό στο lore του extended σύμπαντος του FFVII. Μια closed beta θα ανακοινωθεί για τo Final Fantasy VII Ever Crisis εντός του 2022.

The post Επίσημο το Final Fantasy VII Remake: Rebirth appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα