Πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά θα είναι το The Last of Us Part I

Ευχάριστα νέα για τους Έλληνες φίλους της σειράς των The Last of Us και του PlayStation και πιο συγκεκριμένα για όσους περιμένουν το The Last of Us Part I αφού πριν λίγα λεπτά επιβεβαιώθηκε και επίσημα η ύπαρξη πλήρους ελληνικής μεταγλώττισης για τον Remake τίτλο της σειράς. Θυμίζουμε πως η κυκλοφορία του τίτλου αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσης του

Summer Game Fest. Η αποκάλυψη για την ελληνική μεταγλώττιση του The Last of Us Part I έγινε από την ίδια την Sony, μέσα την δημοσιοποίηση μέσω ανάρτησης στα Social Media

Έτσι, μετά την πλήρη μετάφραση και μεταγλώττιση του Last of Us Part II, οι Έλληνες παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ελληνικούς διαλόγους, υπότιτλους αλλά και ελληνικά menu, για τον τίτλο της Sony, για πρώτη φορά, κάτι που φυσικά δεν υπήρχε στο original παιχνίδι.

Υπενθυμίζουμε πως το The Last of Us Part I, θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου σε PS5.

Ο τίτλος, έχει επίσης ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει και σε υπολογιστές, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του ντεμπούτου του τίτλου για PC, κάτι το οποίο θα μάθουμε σε μελλοντική ανακοίνωση της εταιρίας.

Τέλος, πέρα από τη standard έκδοση, που θα πωλείται έναντι $69.99, υπάρχει και η Firefly Edition, που έρχεται σε ειδική συσκευασία και με διάφορα καλούδια, έναντι $99.99.

The post Πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά θα είναι το The Last of Us Part I appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα