Λεπτομέρειες για τα Tomb Raider I-III Remastered

Μετά την ανακοίνωση τον περασμένο Σεπτέμβριο, λεπτομέρειες για την επερχόμενη συλλογή Tomb Raider I-III Remastered δεν είχαν γίνει γνωστές, αλλά πλέον η Aspyr αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μια ολόκληρη σειρά πληροφοριών για την “ανανεωμένη τριλογία” των πρώτων τίτλων με πρωταγωνίστρια τη Lara Croft, συμπεριλαμβανομένης της επιβεβαίωσης ότι η συλλογή θα περιλαμβάνει μια λίστα με περισσότερα από 200 achievements/ trophies για να κερδίσουμε.

Η Aspyr διαβεβαιώνει ότι τα Tomb Raider

I, II και III, ενώ λαμβάνουν μια οπτική ανανέωση, θα διατηρήσουν κάθε μεμονωμένο άλμα, γρίφο, μυστικό και εχθρό όπως ήταν στους αρχικούς τίτλους, με το studio να χρησιμοποιεί τον αρχικό πηγαίο κώδικα του κάθε ενός παιχνιδιού. Οι “σύγχρονες ρυθμίσεις” στο σύστημα ελέγχου θα είναι παρόμοιες με εκείνες που υπάρχουν στα Tomb Raider Legend, Annivesary και Underworld, ενώ θα υπάρχει επίσης η επιλογή χρήσης των κλασικών tank controls.

Η remastered συλλογή θα διαθέτει επίσης Photo Mode, καθώς και νέο φωτισμό και τη δυνατότητα απρόσκοπτης εναλλαγής μεταξύ των κλασικών πρωτότυπων γραφικών και των σύγχρονων remastered γραφικών.

Το Tomb Raider I-III Remastered θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, Xbox Series X/S και Xbox One στις 14 Φεβρουαρίου.

The post Λεπτομέρειες για τα Tomb Raider I-III Remastered first appeared on GameOver.

The post Λεπτομέρειες για τα Tomb Raider I-III Remastered appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα