Εντός του 2021 η κυκλοφορία του Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko´s Choice

H Daedalic Entertainment και η Mimimi Games –publisher και developer αντίστοιχα- ανακοίνωσαν το Aiko´s Choice, ένα standalone expansion του real time tactics τίτλου, Shadow Tactics: Blades of the Shogun, με κυκλοφορία προς το τέλος του 2021.

Δεν θα χρειάζεται αντίγραφο του κύριου παιχνιδιού, αν και συνιστάται οι παίκτες να έχουν παίξει τουλάχιστον τις πρώτες αποστολές του Blades of the Shogun για αφηγηματικούς λόγους.

Το Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko´s Choice επικεντρώνεται σε έναν από τους πρωταγωνιστές του κύριου παιχνιδιού: την Aiko. Η Aiko είναι κυρίαρχος της τέχνης του  καμουφλάζ και μπορεί να αποσπά την προσοχή των εχθρών, μεταμφιεζόμενη ως Γκέισα. Ενώ η Aiko ήταν σίγουρη ότι άφησε την παλιά της ζωή πίσω, ένας νέος εχθρός, συνδεδεμένος βαθιά με το παρελθόν της, επανεμφανίστηκε από τις σκιές. Μαζί με τους φίλους της, μια ομάδα θανατηφόρων assassins, ξεκινά ένα ταξίδι για εξοντώσει τα φαντάσματα του παρελθόντος της.

Το Shadow Tactics: Blades of the Shogun είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

The post Εντός του 2021 η κυκλοφορία του Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko´s Choice appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα