In-game υλικό από το The Lord of the Rings: Gollum

Το 2019, η Daedalic Entertainment ανακοίνωσε το The Lord of the Rings: Gollum, έναν νέο action adventure τίτλο στο θρυλικό σύμπαν φαντασίας του J.R.R. Tolkien. Στο διάστημα που πέρασε δεν είχαμε δει πολλά σχετικά για το παιχνίδι περά από ένα σύντομο CGI trailer και μερικές εικόνες. Πριν από λίγες ώρες, στο πλαίσιο του Future

Games Show Spring Showcase, η Daedalic αποφάσισε να δείξει μερικά πραγματικά πλάνα του Gollum σε δράση.

Το trailer μπορεί να είναι σύντομο σε διάρκεια, αλλά μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα σκοτεινά μέρη που θα επισκεφτεί ο Gollum.

Να θυμίσουμε ότι το The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια της ανεξερεύνητης περιόδου μεταξύ των γεγονότων του The Hobbit και της τριλογίας Lord of the Rings, υπόσχεται να επεκτείνει το σύμπαν του Tolkien με μερικούς άκρως ενδιαφέροντες τρόπους και θα διαθέτει υποσχόμενους player-choice μηχανισμούς, καθώς οι δυο πλευρές του χαρακτήρα -Gollum και Smeagol- μάχονται μεταξύ τους.

The Lord of the Rings: Gollum αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και Nintendo Switch μέσα στο 2022.

The post In-game υλικό από το The Lord of the Rings: Gollum appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα