Ε3 2021: Όλες οι επίσημες πληροφορίες

Η E3 θα επιστρέψει φέτος ως ένα “reimagined και all virtual event”, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές. Η E3 2021 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει υλικό και περιεχόμενο από τις Nintendo, Microsoft, Capcom, Konami, Ubisoft,

Take-Two Interactive, Warner Bros. Games και Koch Media, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Entertainment Software Association (ESA).

Οι developer και οι publishers θα παρουσιάσουν τα παιχνίδια και τα διάφορα project τους στην E3 2021 «απευθείας στους fans σε όλο τον κόσμο», αναφέρει η ESA. Το περιεχόμενο της E3 2021 θα είναι ελεύθερο για όλους, χάρη στους διαφόρους παγκόσμιους media συνεργάτες της ESA.

“Εξελίσσουμε τη φετινή E3 σε μια πιο περιεκτική διοργάνωση, αλλά θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να ενθουσιάσουμε τους fans με σημαντικές αποκαλύψεις και inside ευκαιρίες που έκαναν αυτή την εκδήλωση να θεωρείται ως η απαραίτητη κεντρική σκηνή για τα video games”, δήλωσε ο Stanley Pierre-Louis, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESA.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ενώ η E3 της φετινής χρονιάς θα ακολουθήσει ένα virtual μοντέλο, όπως προείπαμε, οι διοργανωτές αναφέρουν ότι σχεδιάζουν για την επομένη χρονιά η έκθεση να επιστρέψει στο παλιό και κλασικό μοντέλο, με τις παρουσιάσεις των εταιρειών όπως τις ξέραμε.

The post Ε3 2021: Όλες οι επίσημες πληροφορίες appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα