Οι αφίξεις και οι αποχωρήσεις του μήνα στο Xbox Game Pass

Η Microsoft αποκάλυψε την επόμενη σειρά τίτλων που θα προστεθούν μέσα στον Απρίλιο στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένου ενός behemoth της βιομηχανίας, του Grand Theft Auto V. Εκτός του GTA V, θα έχουμε την προσθήκη του Zombie

Army 4: Dead War, με τους δύο τίτλους να γίνονται διαθέσιμοι για κονσόλες και cloud την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021. Έπειτα θα έχουμε το NHL 21, το οποίο θα φτάσει στο Game Pass λίγες μέρες αργότερα μέσω του EA Play, και τέλος υπάρχουν μερικά παιχνίδια που γίνουν διαθέσιμα για το cloud, όπως το Disneyland Adventures.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των αφίξεων στο Xbox Game Pass, παρακάτω:

8 Απριλίου 2021

Grand Theft Auto V (Cloud and Console)Zombie Army 4: Dead War (Cloud, Console, and PC) ID@XboxDisneyland Adventures (Cloud)Rush: A Disney/Pixar Adventure (Cloud)

12 Απριλίου 2021

NHL 21 (Console) via EA Play

15 Απριλίου 2021

Pathway (PC) ID@XboxRain on Your Parade (Cloud, Console, and PC) ID@Xbox

20 Απριλίου 2021

MLB The Show 21 (Cloud and Console)

Όπως πάντα, η άφιξη νέων τίτλων τείνουν να σημαίνουν ότι θα έχουμε την αποχώρηση παλαιότερων τίτλων από την υπηρεσία, έτσι σύντομα θα έχουμε την αφαίρεση μερικών πραγματικά αξιοπρεπή τίτλων, όπως τα Gato Roboto, Wargroove και Deliver Us the Moon.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των αποχωρήσεων από το Xbox Game Pass, παρακάτω:

15 Απριλίου 2021

Deliver Us the Moon (Console and PC)Gato Roboto (Console and PC)Wargroove (Console and PC)

16 Απριλιου 2021 (EA Play)

Madden 15 (Console)Madden 16 (Console)Madden 17 (Console)Madden 18 (Console)Madden 25 (Console)NHL 18 (Console)NHL 19 (Console)

The post Οι αφίξεις και οι αποχωρήσεις του μήνα στο Xbox Game Pass appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα