Διαθέσιμη η έκδοση 1.0 του Grounded

Η Obsidian Entertainment διέθεσε την πλήρη έκδοση του Grounded, έπειτα από περίπου δύο χρόνια στο Game Preview πρόγραμμα της Microsoft. Έτσι, οι παίκτες σε Xbox και PC μπορούν να βιώσουν την «πλήρη backyard εμπειρία» που προσφέρει ο τίτλος. Πλέον, οι αρχικές έξι βιόσφαιρες έχουν επεκταθεί σε δεκατρείς, ενώ τρεις εκ των ήδη υπαρχόντων έχουν υποστεί σημαντικό εμπλουτισμό.

Συνολικά υπάρχουν 44 πλάσματα,

συμπεριλαμβανομένου του γιγαντιαίου ψαριού Koi, έρχονται παρέα μια σειρά από φρέσκα χαρακτηριστικά και βελτιωμένους gameplay μηχανισμούς. Επιπλέον, η πλήρης έκδοση περιέχει 10 λεπτά νέων pre-rendered cutscenes, με εκατοντάδες γραμμές πρόσθετων διαλόγων. Στο ήδη υπάρχον υλικό εισάγονται οκτώ πλάσματα, τρία bosses, πέντε armours sets, εννέα όπλα, νέα οικοδομικά υλικά μεταξύ άλλων. Επίσης, προστίθενται εννέα καινούρια achievements, η εκπλήρωση των οποίων συνδέεται με την ιστορία του campaign.

Σημειώνεται ότι οι παίκτες που είχαν ασχοληθεί με την preview έκδοση του Grounded θα αποκτήσουν πρόσβαση στα αντικείμενα, τις βάσεις, τις συνταγές και τα unlocks τους στην έκδοση 1.0. Αντιθέτως, η εξέλιξη των story quests και των science labs θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι από την αρχή.

“Προτείνουμε να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι για να ζήσετε την πλήρη και ολοκληρωμένη ιστορία”, συνιστά η Obsidian σε μια ανάρτηση της στο Xbox Wire.

Η έκδοση 1.0 του Grounded είναι πλέον διαθέσιμη για Xbox Series X/S, Xbox One, Windows 10/11 PC και Steam, και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass.

The post Διαθέσιμη η έκδοση 1.0 του Grounded appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα