The Inquisitor – στα τέλη του 2023 η διάθεση του

Η Kalypso Media και το πολωνικό studio ανάπτυξης The Dust S.A. ανακοίνωσαν ότι το The Inquisitor, μια dark fantasy περιπέτεια, θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα στο 2023.

Λαμβάνοντας μέρος σε ένα «εναλλακτικό θρησκευτικό και ιστορικό χρονοδιάγραμμα», το The Inquisitor θα δει τους παίκτες να εμπλέκονται σε σκηνικά απρόβλεπτης βίας και αμαρτίας, καθώς προσπαθούν να ξετυλίξουν το

κουβάρι μίας μυστηριώδους ιστορίας. Το εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα λαμβάνει χώρα περίπου στο 1500 μ.Χ., σε έναν κόσμο στον οποίο ο Ιησούς γλίτωσε τη σταύρωση και προσπάθησε να πάρει βίαιη εκδίκηση από τους απίστους.

Ως Mordimer Madderdin, ο Inquisitor του τίτλου, θα παραμερίσουμε την ηθική μας για να διερευνήσουμε την εγκληματικότητα και τη διαφθορά που έχει “καταβροχθίσει” την αιματοβαμμένη πόλη της Koenigstein, ανακρίνοντας υπόπτους, συγκεντρώνοντας στοιχεία και χρησιμοποιώντας ωμή βία όπου χρειάζεται. Το έλεος ή η “Holy Vengeance” σε διάφορες καταστάσεις θα αποτελούν επιλογές μας.

Ο Mordimer θα μπορεί επίσης να εισέλθει στον παράξενο «Unworld», όπου θα μπορεί να εντοπίζει σκοτεινά μυστικά που κρύβονται βαθιά μέσα στις ψυχές των πραγματικά διεφθαρμένων.

Το The Inquisitor θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC, μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2023.

The post The Inquisitor – στα τέλη του 2023 η διάθεση του appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα