Διαθέσιμη η δυνατότητα για cross-play στο Need for Speed Heat

Μέσω ενός update.

Το Need for Speed Heat αναμένεται να λάβει ένα update μέσα στις επόμενες ώρες, προσθέτοντας πλήρη υποστήριξη για cross-play στον racing τίτλο της Ghost Games. Το εν λόγω

update θα κάνει το Need for Speed Heat τον πρώτο τίτλο της EA που θα προσφέρει την δυνατότητα για cross-play. Επίσης, έγινε γνωστό ότι την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου του franchise, την έχει αναλάβει η Criterion.

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω όλους για το πόσο ενθουσιασμένη είναι η ομάδα μας εδώ στο Guildford που θα επιστρέψει στην θέση του οδηγού για την ανάπτυξη του Need for Speed", δήλωσε ο General Manager της Criterion, Matt Webster (μέσω του EA Blog). "Όπως θα γνωρίζετε, έχουμε πραγματική ιστορία με τους racing τίτλους και με τα Need for Speed. Επικεντρωνόμαστε στο να φέρουμε τη μοναδική άποψη της Criterion, την απαράμιλλη αίσθηση παιχνιδιού και τις καινοτομίες υψηλής ποιότητας που θα χαράξουν ένα νέο μέλλον για αυτήν την υπέροχη σειρά παιχνιδιών".

Με τo cross-play update, που πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μέσα στην ημέρα, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν το Need for Speed Heat με οποιονδήποτε παίκτη σε Xbox One, PlayStation 4 και PC, που σημαίνει ότι μπορούν να κυκλοφορούν στο Palm City μαζί ως "μία, ενωμένη κοινότητα". Εκτός της προσθήκης του cross-play, το update θα φέρει και άλλες διορθώσεις, αναλυτικά τις οποίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα