Αποκαλύφθηκε το Project CARS 3

Έρχεται το καλοκαίρι ο πρώτος τίτλος της σχέσης Slightly Mad - Codemasters.

Μία ανακοίνωση έκπληξη είχαμε πριν λίγες ώρες, αφού το reveal trailer του Project CARS 3 εμφανίστηκε στο κανάλι του PlayStation Europe στο YouTube.

Το Project CARS 3 θα έρθει στο PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές το καλοκαίρι του 2020 και από ότι φαίνεται θα φέρει αρκετά νέα στοιχεία στην σειρά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της Slightly Mad Studios μετά την εξαγορά της από την Codemasters. Ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη του τίτλου είχε o Paul Rustchynsky, γνωστός ως Rushy, πρώην επικεφαλής της Evolution Studios που απορροφήθηκε από την Codemasters μετά την διάλυση του studio από την Sony. O Rustchynsky ήταν υπεύθυνος και για την κυκλοφορία του Driveclub και από ότι φαίνεται έβαλε αρκετές προσωπικές πινελιές στο Project CARS 3.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν και να αναβαθμίσουν, αισθητικά και μηχανικά, τα αυτοκίνητα του τίτλου. Όπως είναι λογικό το Project CARS 3 θα διαθέτει καθημερινά οχήματα, super cars και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Στο trailer κάνουν την εμφάνισή τους οχήματα των Honda, Mercedes και Corvette, η πίστα του Interlagos στην Βραζιλία, αλλά και φανταστικές διαδρομές σε αστικές περιοχές.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου ή για το περιεχόμενό του.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα