Διαρροή πληροφοριών για το επόμενο Call of Duty

Επιστροφή στον Β' Παγκόσμιο με το "CoD: WWII".

Μέσω ενός βίντεο του καναλιού TheFamilyVideoGamers στο Youtube, ήρθαν στη δημοσιότητα εικόνες από το επόμενο παιχνίδι της πετυχημένης first person shooter σειράς, το φημολογούμενο ως "Call of Duty: WWII". Για την ανάπτυξη του τίτλου είναι υπεύθυνη η Sledgehammer Games, η οποία ανέπτυξε και το φουτουριστικό Call of Duty:

Advanced Warfare, το οποίο ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που περιείχε exo-movement. Ο χρήστης που έφερε στη δημοσιότητα τις εικόνες έχει στο παρελθόν αποκαλύψει πληροφορίες για άλλο παιχνίδι της σειράς -το Infinite Warfare- ενώ το account του στο Reddit είχε αποκλειστεί από την Activision λόγω copyright.

Όπως φαίνεται από τον τίτλο του νέου παιχνιδιού και απο τις εικόνες που διέρρευσαν, το επόμενο μέλος της σειράς Call of Duty φαίνεται να επιστρέφει στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως πολλοί φίλοι του franchise ζητούσαν εδώ και καιρό. H Activision είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι η σειρά θα επιστρέψει πίσω στις ρίζες της και φαίνεται ότι η Sledgehammer θα είναι το studio που θα είναι υπεύθυνο για αυτή την επιστροφή των Call of Duty στο παρελθόν.

Η επίσημη αποκάλυψη του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει προς το τέλος του Απριλίου ή μέσα στον Μάιο -όπως συνηθίζεται για τους τίτλους της σειράς- με περισσότερες πληροφορίες να γίνονται γνωστές στην έκθεση E3. Παρακάτω θα βρείτε τις εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα και φημολογείται ότι ανήκουν στο επόμενο παιχνίδι της σειράς.

pcps4xbox oneClick to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα